Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γυάλινα Τούνελ στον Άρη


Γυάλινα τούνελ στον Άρη, τι άλλο θα ακούσουμε θα λένε οι ορθολογιστές που διαβάζουν αυτές τις γραμμές. Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν η ότι μας έφτιαξε ο Θεός σε έξι μέρες, η ότι φυτρώσαμε εμείς οι Έλληνες στα τωρινά Ελληνικά χώματα. Ενώ δεν διερωτόμαστε ότι ο χαμένος κρίκος στην “εξέλιξη” του ανθρώπου δεν έχει βρεθεί ακόμη.



Αν διαβάσετε την Ελένη του Ευριπίδη στο πρωτότυπο, θα δείτε ότι ο Δίας απεφάσισε να κάνει “συγκομιδή” των ανόητων και υπερπληθών ανθρώπων. Πως? μα κάνοντας έναν εμφύλιο παγκόσμιο πόλεμο. Εμείς τον γνωρίζουμε σαν Τρωικό.

Η πρώτη φωτογραφία M04-00291που βρέθηκε από τον Richard Hoagland είναι σίγουρα η πλέον εκπληκτική. Βρίσκεται στην κοίτη ενός αρχαίου ωκεανού, ο οποίος παρασύρθηκε σε ένα κατακλυσμικό γεγονός. Και άφησε να φαίνονται μια σειρά αλληλοσυνδεόμενων, ενισχυμένων και ακόμη άθικτων διαφανών σαν από γυαλί σωλήνες – τούνελ.

Ενισχυμένα με κυλινδρικές αψίδες σε κανονικά διαστήματα, διατρέχουν ένα κουφωμένο κομμάτι της κοίτης του πρώην ωκεανού. Οι ανακλάσεις δεν συνδυάζονται με κανένα γεωλογικό στοιχείο, όπως γυαλισμένους βράχους και κλπ κλπ.

Οι αψίδες βρίσκονται σε κανονικές αποστάσεις και έχουν άλλες ιδιότητες albedo. Φαίνονται να υποστήριζαν ένα είδος υποθαλάσσιων τούνελ η συστήματος μεταφοράς.

Απολαύστε τις φωτογραφίες.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ !





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου