Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Οι εξωγήινοι έσωσαν την γη πριν 100 χρόνια;


Η ανθρωπότητα χρωστάει το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα στους εξωγήινους και μάλιστα στην αυτοθυσία τους! Και εξηγούμαστε... Πριν από εκατό χρόνια η Γη απειλούνταν από ένα μετεωρίτη, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια θα συγκρουόταν με τον πλανήτη μας. Για το λόγο αυτό, λοιπόν, ένα UFO... αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κινούμενο με φόρα προς το ουράνιο σώμα έπεσε πάνω του και τον κατέστρεψε σώζοντας τελικά τη Γη!



Σύμφωνα με τη «Sun», ο δρ Γιούρι Λάμπβιν, πρόεδρος του Ιδρύματος Διαστημικών Φαινομένων της Tunguska, επιμένει πως στις 30 Ιουνίου 1908 ένα ΑΤΙΑ θυσιάστηκε (!) για χάρη του πλανήτη μας πέφτοντας πάνω στο μετεωρίτη που επρόκειτο να καταπέσει στη Σιβηρία! Το αποτέλεσμα, μάλιστα, της σύγκρουσης οχήματος - μετεωρίτη ήταν μια τεράστια έκρηξη ισχύος 15 μεγατόνων που κατέκαψε 80.000.000 δέντρα σε μια έκταση 160 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Ως εκ θαύματος όμως, δεν σκοτώθηκε κανείς μια και η περιοχή είναι πολύ αραιοκατοικημένη.

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, που μιλούν για το «περιστατικό της Tunguska», πιστεύουν πως η μεγάλη καταστροφή οφειλόταν στην έκρηξη ενός μετεωρίτη αρκετά μίλια πάνω από την επιφάνεια της Γης.

Παρ' όλα αυτά, ο δρ Λάμπβιν αντιτάσσει επιχειρήματα που στηρίζονται στα ευρήματα. Οι πλάκες χαλαζία που βρέθηκαν στην περιοχή με τα περίεργα σχέδια πάνω τους είναι ένα από αυτά καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν διαθέτουμε τα μέσα για να εντυπώσουμε τέτοιου είδους σχέδια πάνω σε κρυστάλλους».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου