Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Μία 65χρονη... παρθένα και η συντέλεια του κόσμου!


Οι προφητείες για την συντέλεια του κόσμου, που έχουν διατυπωθεί ανά τους αιώνες, είναι δεκάδες! Το pyles.tv παρουσιάζει μία από αυτές, με πρωταγωνίστρια μία 65χρονη παρθένα (στο σκίτσο)!

Η Joanna Southcoat έζησε στις αρχές του 18ου αιώνα και μεχρι τα 42 της χρόνια η ζωή της κυλούσε ομαλά. Το 1792 όμως όλα άλλαξαν, όταν η Southcoat αρχισε να βλέπει οράματα, να ακούει φωνές και να λαμβάνει μηνύματα από τον  Παραδεισο!


Δυο χρόνια μετά ανακοίνωσε οτι την επισκέφτηκε το Αγιο Πνεύμα και της αποκάλυψε οτι αν και παρθένα (στα 44 της χρόνια!!!!) κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια  θα έφερνε στον κόσμο τον Shiloh που δεν θα ήταν άλλος από τον Μεσσία  (στα εβραϊκά Shiloh σημαίνει "ειρηνοποιός" και αν σας θυμίζει κάτι είναι γιατι έτσι ονομάζεται η κόρη του Μπραντ Πητ και της Αντζελίνα Τζολί!!). Με την γέννηση του θα είχαμε ουσιαστικά  την έναρξη της "Δευτέρας Παρουσίας " στη γη.

Το εντυπωσιακό είναι πως η αυτοαποκαλούμενη "δεύτερη παναγία" είχε βρει εκατονταδες πιστούς οπαδούς που την ακολουθουσαν για χρόνια. Υπολογίζεται οτι η σέκτα που είχε δημιουργησει αριθμούσε τουλάχιστον 100.000 μέλη που περίμεναν με αγωνία την "δευτερη γέννηση του Ιησού".

Οταν πλεον η Southcoat ήταν 64 χρονών -και ενώ σύμφωνα με την ίδια παρέμενε πάντα παρθένα!- ανακοίνωσε στους οπαδούς της ότι κατά τη διαρκεια του ύπνου της έλαβε την τελική προφητεία: "όταν συμπληρώσεις το 65ο έτος της ηλικία σου, τότε θα φέρεις στην ζωη τον Shiloh" της είπε η φωνη. Η ημέρα που θα συνεβαινε αυτο θα ήταν λοιπόν η  19η Οκτωβρίου 1814 οπότε ήταν και τα γενέθλια της "εκλεκτής".

H "προφητεία" αυτή όχι μόνο δεν επαληθεύτηκε ποτέ αλλά δυο μήνες μετά, στις 27/12/1814 η Southcoat άφησε την τελευταια της πνοή εγκεφαλικό επεισόδειο. Οι οπαδοί της προσπάθησαν για χρόνια να πείσουν οτι η ημερομηνια που σύμφωνα με την  προφητεία θα γινότανε η "Δευτερα Παρουσια" δεν ήταν Οκτώβριο του 1814 αλλά Φεβρουαριο του 1815- υποστηρίζοντας έτσι οτι η αρχηγός τους δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το "θέλημα του Θεού " γιατί "νίκησε ο σατανάς και της πήρε την ζωή"!!!

Οσο κι αν ακούγεται απίστευτο, μέχρι και σήμερα υπάρχουν οπαδοί της 65χρονης παρθένας που μελετούν και διδάσκουν (!!) τον λόγο της!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου