Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Φλόριντα: Άνοιξε η Γη κάτω από το δωμάτιο του και τον κατάπιε κυριολεκτικά


Ένας κάτοικος της Φλόριντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, φέρεται ότι έχασε την ζωή του όταν ξαφνικά μια τεράστια τρύπα άνοιξε εκεί όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιό του και τον ρούφηξε, παρασύροντάς τον στο βάθος της γης, μετέδωσε σήμερα το CNN.

Το ασυνήθιστο αυτό περιστατικό, το οποίο σχολιάστηκε από πολλά αμερικανικά δίκτυα πληροφόρησης, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς σήμερα Παρασκευή στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα.


Οι αρχές, οι οποίες εκλήθησαν στον τόπο του δυστυχήματος, βρήκαν όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι μια τεράστια τρύπα --η οποία δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό μέρος του σπιτιού-- και δεν μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας αυτός ηλικίας 36 ετών "φέρεται ότι είναι νεκρός", δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται το CNN. "Τίποτε δεν δείχνει ότι εξακολουθεί να ζει", πρόσθεσε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η ίδια πρόσθεσε ότι η τεράστια αυτή τρύπα, η οποία μπορεί να έχει έως και 30 μέτρα διάμετρο και 15 μέτρα βάθος, αλλά δεν είναι εντελώς ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού καθώς καλύφθηκε από ένα στρώμα εδάφους, θα μπορούσε να καταπιεί ολόκληρο το σπίτι.

Οι αρχές, οι οποίες διευκρίνισαν ότι η τρύπα προκλήθηκε από εδαφολογικά αίτια, απομάκρυναν από τα σπίτια τους περίοικους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου