Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Εξωγήινος ή απλά μια κούκλα σε καταψύκτη;


Εξωγήινος έπεσε κοντά στο σπίτι ενός Κινέζου και αυτός τον τοποθέτησε σε καταψύκτη. Χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι είναι απατεώνας και ότι ο εξωγήινος είναι απλά μια κούκλα από καουτσούκ.

Φωτογραφία με έναν εξωγήινο ανέβασε στο διαδίκτυο ένας Κινέζος τον οποίο εντόπισε μετά από συντριβή του αεροσκάφους του!Ο λόγος για τον Mr Li ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του δίπλα σε ένα καταψύκτη όπου και τον έχει τοποθετήσει. Ο συμπαθέστατος Κινέζος ισχυρίζεται ότι ένας σχηματισμός από UFO πετούσε πάνω από τον Κίτρινο Ποταμό στην επαρχία Binzhou Shangdong.

Ξαφνικά ένα από αυτά λόγω πιθανής μηχανικής βλάβης έπεσε δίπλα του με αποτέλεσμα μετά τη συντριβή να πάρει τον εξωγήινο και να τον βάλει στον καταψύκτη του σπιτιού του.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο μόλις πριν λίγες μέρες ανέβηκαν φωτογραφίες από τον εξωγήινο σε κινεζικό διαδικτυακό τόπο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Mr Li είναι απατεώνας και ότι ο εξωγήινος δεν είναι παρά μια κούκλα φτιαγμένη από καουτσούκ.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου