Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

AREA 51: Στενές Επαφές.. Αμερικάνικου τύπου!


Υπάρχει μια περιοχή, ίσως η πιο πολυσυζητημένη περιοχή στον κόσμο, που για περισσότερο από 60 χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί τους απανταχού λάτρεις των εξωγήινων αλλά και όλους τους συνομοσιολόγους ανά τον κόσμο. Το όνομα της; "Περιοχή 51", γνωστή και σαν "Area 51".

Η Ιστορία της ξεκινά κατά την περίοδο του Β` Παγκοσμίου πολέμου, όπου γύρω στο 1947, η CIA, συνεργάζεται μαζί με την εταιρεία Lockheed, για να αναπτύξουν μία νέα γενιά αεροσκαφών τα οποία θα είχαν την δυνατότητα να πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος, όπου και θα χρησιμοποιούνταν σε διάφορες κατασκοπευτικές αποστολές. Για να δοκίμαζαν τα νέου τύπου αεροπλάνα χρειάζονταν μια μεγάλης έκτασης περιοχή, η οποία θα έπρεπε να ήταν απομονωμένη και να παρείχε την δυνατότητα να κρατηθεί μυστική. Έτσι επέλεξαν την "Περιοχή 51", μια περιοχή περίπου 100 μιλίων, που εκτείνεται 130 μίλια έξω από το Las Vegas και της περιοχής Groom Dry Lake στην Νεβάδα των Η.Π.Α. Για την αρχική κατασκευή της ξοδεύτηκαν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και περί τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια αργότερα κατά την δεκαετία του `80 όταν προστέθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την περιοχή είναι δρακόντεια και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ή να έχει πρόσβαση σε αυτήν, (ακόμη και ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α.) εκτός από τους περίπου 3.000 εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι και οι υψηλά ιστάμενοι επισκέπτες, φθάνουν στην βάση με Boeing 737 ή 727 τα οποία δεν φέρουν διακριτικά και αναχωρούν συνήθως από το Αεροδρόμιο McCarran του Las Vegas. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι άτομα τα οποία προσπάθησαν να παραβούν την απαγόρευση και να περιπλανηθούν στο έδαφος της βάσης, αντιμετωπίστηκαν από τους φύλακες με βίαιο τρόπο ή ακόμα βρήκαν και το θάνατο αφού η "Ασφάλεια της Βάσης" έχει την άδεια να ασκήσει μέχρι και θανάσιμη βία. Ακόμη και στον εναέριο χώρο πάνω από την βάση υπάρχουν πολύ αυστηροί περιορισμοί ακόμη και για στρατιωτικά αεροπλάνα.

Η βάση αποτελείται από ένα υπόστεγο, ένα φυλάκιο, κάποιες δορυφορικές κεραίες, κοιτώνες, γραφεία, δρόμους και καταφύγια. Τα καταφύγια είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε τα αεροσκάφη να μπορούν να κρυφτούν άμεσα μέσα σε αυτά. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως υπάρχει μια τεράστια υπόγεια βάση πολλών χιλιομέτρων, η οποία αποτελείται από εγκαταστάσεις πέραν των 40 ορόφων και πως όλες οι υπόγειες εγκαταστάσεις αλλά και γειτονικές περιοχές υψίστης σημασίας, συνδέονται μέσω υπόγειου σιδηροδρόμου με τρένα που κινούνται με πυρηνική ενέργεια. Εκεί όπως λένε εκτός από τις δοκιμές για νέες τεχνολογίες κάνουν και διάφορες δοκιμές πάνω σε ανθρώπους για να μελετήσουν τις επιπτώσεις ενός βιολογικού πολέμου ακόμη και πως προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανθρωπο-εξωγήινο υβρίδιο.


Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της πολεμικής αεροπορίας, μόνο ορατές εγκαταστάσεις υπάρχουν στην βάση, και αυτές χρησιμοποιούνται μόνον για την δοκιμή τεχνολογιών και συστημάτων εκπαίδευσης και οτιδήποτε έχει σχέση με το χώρο αυτό είναι άκρως απόρρητο. Είναι γνωστό ότι η αεροπορία σε συνεργασία με την CIA χρησιμοποίησαν την βάση αυτή για δοκιμαστικές πτήσεις, διαφόρων αεροσκαφών όπως το κατασκοπευτικό U-2 και τα μαχητικά F111, F-15, F-117 Stealth, B-1 και Β-2.

Ακόμη με την συγκεκριμένη βάση έχει συσχετιστεί και το φημολογούμενο αεροσκάφος Aurora (υπερηχητικό αναγνωριστικό τζετ με ταχύτητα 7400χλμ την ώρα), ως επίσης και άλλα ερευνητικά προγράμματα όπως η τεχνολογία μανδύα, η τεχνολογία ακτίνων πρωτονίου, οι συσκευές αντιβαρύτητας κ.α. που είναι μικρής σημασίας σε σχέση με τις φήμες και τις ιστορίες που οργιάζουν σχετικά με τις υπόγειες πυρηνικές δοκιμές και τα UFO.

Δίπλα από την βάση, στα δυτικά της αποξηραμένης λίμνης Groom, βρίσκεται το Nevada Test Side ( περιοχή πυρηνικών δοκιμών) όπου από την αρχή της κατασκευής διενεργήθηκαν πάμπολλες πυρηνικές δοκιμές. Αρκετοί εργαζόμενοι στην βάση, είχαν κινηθεί νομικά εναντίον της Κυβέρνησης των Η.Π.Α. για περίεργους τραυματισμούς που υπέστησαν, για θανάτους αλλά και για πολλές παράνομες πρακτικές που χρησιμοποιούνταν για απόρριψη ραδιενεργών και άλλων αποβλήτων. Για τους περισσότερου οι συνθήκες εργασίας τους ήταν εξαιρετικά δύσκολες και ανθυγιεινές. Νομικά κινήθηκαν και αρκετοί κάτοικοι της γύρω περιοχής μετά τα αυξημένα κρούσματα καρκίνου που παρουσιάσθηκαν.




Η περιοχή ακόμη συνδέεται και με το περίφημο περιστατικό του Roswell, όπου υπάρχει καταγραμμένη μαρτυρία του  Bob Lazar που δήλωσε τότε πως είχε δει την πρόσκρουση ιπτάμενου δίσκου μέσα στο χωράφι του και πως σε αυτό επέβαιναν τρεις εξωγήινοι, από τους οποίους οι δύο ήταν νεκροί ενώ ο τρίτος ήταν ζωντανός. Λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία του, που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα, κατέφθασαν άντρες της Αμερικανικής αεροπορίας και περισυνέλεξαν τους εξωγήινους και ότι είχε μείνει από τα συντρίμμια και τα μετέφεραν στην "Περιοχή 51" για περαιτέρω έρευνα και μελέτη.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, δήλωσαν πως έχουν δει πάρα πολλές φορές διάφορα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα να υπερίπτανται πάνω από την περιοχή, από τα οποία αρκετά προσγειώθηκαν στην βάση Hangar 18 της "Περιοχής 51" και υποστηρίζουν μάλιστα, πως εκεί υπάρχουν κρυμμένα εξωγήινα αεροσκάφη.

Επίσημη παραδοχή της ύπαρξη της "Περιοχής 51" έγινε μόλις το 1995, μετά από διάταγμα του Προέδρου Clinton, το οποίο χαρακτηρίζει την περιοχή σαν τοποθεσία επιχειρήσεων της πολεμικής αεροπορίας και μεταξύ όλων των άλλων την απάλλασσε από οποιοδήποτε περιβαλλοντικό κανονισμό...

Όσα χρόνια και να περάσουν, όσα και να γραφτούν, η "Περιοχή 51"  θα συνεχίσει να προκαλεί την φαντασία πολλών ανθρώπων, μέχρι να μάθουμε για το τι πραγματικά συμβαίνει στο πιο αμφιλεγόμενο μέρος στον κόσμο, όπου εκεί κρύβεται η αλήθεια σχετικά με τα UFO, τους εξωγήινους και άλλα πολλά.... The truth is in there!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου