Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γράμμα 7χρονου στη NASA: "Θέλω να ταξιδέψω στον Άρη"


Tον λένε Dexter και είναι μόλις 7 χρονών και κάτι μηνών. Το μεγαλύτερο του όνειρο είναι να γίνει αστροναύτης. Το δικό του και χιλιάδων άλλων ανά τον κόσμο παιδιών.

Η διαφορά είναι ότι ο Dexter πήρε τη μεγάλη απόφαση να στείλει και γράμμα στη NASA για να αιτηθεί να ταξιδεύσει στον Άρη. Με μεγάλη του έκπληξη, μετά από λίγες ημέρες έλαβε και επίσημη απάντηση από το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA.

"Αγαπητή NASA,” έγραφε ο Dexter. “Έχω ακούσει ότι θα στείλετε δύο άτομα στον Άρη και θα ήθελα να έρθω, αλλά είμαι μόνο 7 και μισό".

Το Γραφείο Επικοινωνιών της NASA έστειλε στον Dexter μια επιστολή ενθαρρύνοντας τον να ακολουθήσει τα όνειρά του. Μέσα στην επιστολή βρίσκονταν περισσότερες πληροφορίες για τον Άρη, σήματα και φωτογραφίες, τα οποία η μαμά του Dexter δημοσίευσε στο  Reddit.

"Η πρώτη του αντίδραση μόλις είδε ότι του έχει έρθει απάντηση από την NASA ήταν σοκ. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η NASA όχι μόνο του απάντησε αλλά του έστειλε και ολόκληρο υλικό για να μελετήσει. Στην συνέχεια ο Dexter, άνοιξε το πακέτο προσεχτικά και διάβασε το απαντητικό γράμμα δυνατά. Έπειτα, κοίταξε τις φωτογραφίες και τις τακτοποίησε στο δωμάτιό του. Λατρεύει τα μαθηματικά και τη φυσική" δήλωσε στη Huffington Post η περήφανη μητέρα για τον 7χρονο Dexter.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου