Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Επιστήμονες ανακάλυψαν τη Κιβωτό του Νώε;


Οι επιστήμονες από τη βάση Μακ Μούρντο στην Ανταρκτική ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει τη Κιβωτό του Νώε βαθιά σε μια κρηπίδα πάγου της Ανταρκτικής, με ό,τι υπάρχει στο κατάστρωμα, ακόμα, μαζί με δύο είδη από κάθε ζώο, όπου όλα είναι σε τέλεια κατάσταση και κατεψυγμένα!

Η αξιοσημείωτη αυτή ανακάλυψη έγινε στις 8 Φεβρουαρίου 2012 (αλλά τους τελευταίους μήνες έγινε γνωστό) από το σουηδικό ερευνητικό σκάφος Aventyr (Άβεντιρ).

Οι επιστήμονες μελετούν τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, έτσι βρισκόμενοι στο σημείο όπου είχαν αρχίσει και έλιωναν οι πάγοι, είδαν το σκάφος κιβωτό περίπου το ένα τρίτο του να εξέχει από τους πάγους!

“Αυτό είναι πολύ, πολύ, πιο πέρα από την απλή λογική, γιατί μπλέκεται η Αγία Γραφή με το μυστήριο όλων των εποχών”, δηλώνει η βιβλικός αρχαιολόγος David H. Tootenhaur ( Ντάβιντ Χ Τουτενχάουρ) και πρόσθεσε

“Αποδεικνύεται ότι είναι σαν να γνωρίζουμε την Αγία Γραφή ανάποδα”!

“Μπορούμε μόνο να πούμε ότι το πλοίο είναι κατασκευασμένο από κέδρο, γνωστή στην αρχαιότητα ως ξύλο Γκόφερ, ακριβώς όπως περιγράφεται στη Βίβλο”, λέει ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Alrik Olofson (Άρλικ Όλοφσον).

“Είναι 450 μέτρα, ακριβώς με την αρχαία μονάδα μέτρησης 300 πήχεις! Έχει 75 πόδια ή 50 πήχεις πλάτος, και έχει ύψος 45 μέτρα, ή 30 πήχεις! Αυτές είναι ακριβώς οι προδιαγραφές που ο Θεός έδωσε όταν διέταξε τον Νώε να κατασκευάσει την Κιβωτό”, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γένεσης.

Το πλοίο βρέθηκε στην Wendell (Γουέντελ) Θάλασσα, όταν ένα μακρύ τμήμα της υφαλοκρηπίδας Larson C πάγου κατέρρευσε. Η ανακάλυψη φαίνεται να είναι τεραστίας αξίας από πλευρά ιστορίας, δεδομένου ότι ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των επιζώντων του Κατακλυσμού του Νώε.

Ακόμα και οι μελετητές της Αγία Γραφής ομολογούν ότι είναι σαστισμένοι, και οι εκθέσεις ειδήσεων έχουν τροφοδοτήσει το θέμα πάνω σε πολύ άγρια κερδοσκοπία. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια επιμελημένη απάτη φτιαγμένη από σατανιστές αποφασισμένοι να επιτεθούν στον Χριστιανισμό. Ορισμένοι ηγέτες της εκκλησίας φοβούνται ότι αν το αίνιγμα έχει λυθεί – και γρήγορα – θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρησκευτικές συγκρούσεις και την κοινωνική αναταραχή.

“Είμαστε υπόμνημα με τις εκκλησίες μας και να παραμείνουν όλοι ήρεμοι”, λέει από Φλόριντα ο ειδικός κληρικός αναθ. Αλέξανδρος Π. Γουίντμπουθ συνεχίζοντας.
“Χριστιανοί! Πρέπει να έχουμε την πίστη ότι όλα αυτά είναι μέρος, του σχεδίου του Θεού”!

Φοβούμενοι εκτεταμένη αναταραχή, πολλές κυβερνήσεις έχουν κατασταλεί την είδηση για την ανακάλυψη. Ακόμη και στις ΗΠΑ, αρκετοί ιεροκήρυκες αρνούνται πεισματικά να συζητήσουν για το συγκεκριμένο πλοίο.

Ο θεωρητικός φυσικός Δρ. Jeremy Blinkley ( Τζέρεμυ Μπλίνκλει), όπου γενικά θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του κόσμου πιστεύει ότι μπορεί να έχει μια εξήγηση για την παράξενη αυτή ανακάλυψη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου