Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Αμερικανοί πάστορες λένε ότι την Παρασκευή θα έρθει το τέλος του κόσμου!


Η θρησκοληψία, η δεισιδαιμονία και η ανοησία δεν κατοικούν μόνο ανάμεσα στους τζιχαντιστές και το ακραίο Ισλάμ. Και ο χριστιανισμός δεν πάει πίσω σε τρελές…

Η ηλιακή έκλειψη, που θα συμβεί την Παρασκευή, 20 Μαρτίου, σε συνδυασμό με την Εαρινή Ισημερία και το φαινόμενο Super moon (όταν το φεγγάρι κατά την ελλειπτική του τροχιά πραγματοποιεί την πιο κοντινή προσέγγισή του στη γη), έδωσαν τροφή σε κάποιους πάστορες στις ΗΠΑ να μιλήσουν για την αρχή του τέλους του κόσμου!

Ήδη, είναι πολλοί οι χρήστες στο διαδίκτυο που ανησυχούν για την ηλιακή έκλειψη της Παρασκευής, δηλαδή, μήπως αυτή είναι ένα σημάδι από τον Θεό για κάτι δυσάρεστο που θα μπορούσε να συμβεί. Αλλά, οι προκαταλήψεις αυτές ενθαρρύνονται από την σύμπτωση των τριών σπάνιων ουράνιων φαινομένων, τα οποία από την αρχαιότητα σηματοδοτούσαν σημαντικά γεγονότα για πολλούς πολιτισμούς.

Στην αμερικανική ιστοσελίδα WorldNetDaily χριστιανοί πάστορες δηλώνουν ότι η σύμπτωση των τριών ουρανίων φαινομένων σηματοδοτεί έναν κακό οιωνό ή αλλιώς ένα σημάδι που στέλνει ο Θεός στη γη.

Η ιστοσελίδα WorldNetDaily, που πρόσκειται στην συντηρητική δεξιά, φιλοξενεί τις απόψεις του Bob O’Dell, συνιδρυτή της χριστιανικής ιστοσελίδας Root Source, ο οποίος υποστηρίζει ότι, επειδή η ολική έκλειψη ηλίου θα λάβει χώρα κατά μήκος του Βόρειου Πόλου στον οποίο δεν υπάγεται κάποια χώρα, αυτό είναι ένα σημάδι «Κρίσης» από τον Θεό για ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Ο ίδιος όμως τονίζει πως επειδή η ολική έκλειψη ηλίου θα είναι περισσότερο ορατή στη βόρεια Ευρώπη τα κράτη της θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά…

O Bob O’Dell έκανε αναφορά στην προφητεία για το «Ματωμένο Φεγγάρι», (Όταν ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, τότε έρχεται η ημέρα του Κυρίου) για να στηρίξει πιο δυναμικά τις απόψεις του.

Το ό,τι η έκλειψη ηλίου θα σημάνει το τέλος του κόσμου δεν μπορεί να το πάρει κανείς σοβαρά αλλά είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα σπάνιο και εντυπωσιακό ουράνιο φαινόμενο, το οποίο μπορούμε να παρατηρήσουμε μόνο με ηλιακά φίλτρα ή ειδικά γυαλιά ηλίου, που κυκλοφορούν στο εμπόριο από εξειδικευμένα καταστήματα.

Και ύστερα σου λένε «πολιτισμένη δύση» και «απολίτιστη Μέση Ανατολή»… Εάν αυτές οι ασυναρτησίες θρησκόληπτων Αμερικανών προτεσταντών παπάδων (παστόρων) είναι η «Δύση», πραγματικά δυσκολεύομαστε να διακρίνουμε τις διαφορές από τις παλαβομάρες που λένε οι ιμάμηδες των τζιχαντιστών.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όταν μιλάμε για Δύση, εννοούμε τον Ελληνικό Πολιτισμό (που υιοθέτησε εκπολιτισμένη η Δύση) και τον Ορθό Λόγο των Ελλήνων. Δίχως τον Ελληνικό Πολιτισμό δεν υπάρχει δυτικός πολιτισμός, μόνο κάτι τρελοί προτεστάντες που περιμένουν το τέλος του κόσμου σε δύο ημέρες… Αν είναι δυνατόν! Κι όμως είναι…
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου