Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ανουνάκι! Η ερπετόμορφη και αιμοδιψής φυλή...


Ποια η σχέση της με τον πλανήτη Nibiru;
  
  
Σύμφωνα με τις επιγραφές των Σουμερίων και με έρευνες του ιστορικού μελετητή και αρχαιολόγου Ζαχαρία Σίτσιν, πριν 450,000 χρόνια περίπου ήρθαν στη γη οι Ανουνάκι. Το όνομα "Ανουνάκι" που αναφέρεται στις επιγραφές σημαίνει "αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη".

Οι έρευνες έδειξαν ότι ήταν μία φυλή αιμοδιψής με ερπετοειδής μορφή και απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες. Σκοπός τους ήταν να κυριαρχήσουν στη γη και μέσον των ανθρώπων (ενδογαμία) να διατηρήσουν τον δικό τους γενετικό κώδικα. Θεωρείται ότι μέχρι σήμερα οι οικογένειες αυτές που προέκυψαν από την ενδογαμία ελέγχουν τον κόσμο (βλ. γαλαζοαίματοι).

Σύμφωνα πάντα με τον Ζαχαρία Σίτσιν που είναι από τους λίγους που αποκρυπτογράφησαν την σφηνοειδή γραφή μελετώντας τις πήλινες πλάκες των Σουμερίων, οι Ανουνάκι αποίκισαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων και διαμορφώνει την δική του κοσμοθεωρία.

Το επιστημονικό κατεστημένο αρνείται να δεχτεί την εκδοχή του Σίτσιν, δεν πιστεύουν δηλαδή ότι οι Ανουνάκι είχαν ανεπτυγμένη τεχνολογία που η δική μας επιστήμη ανακαλύπτει σιγά,σιγά. Ο Σίτσιν υποστηρίζει ότι οι Σουμέριοι γράφουν ότι οι Ανουνάκι είχαν δικές τους μηχανές γενετικής, και σε αυτές αναφέρονται:  το δέντρο της Σοφίας, η σύγχυση των γλωσσών, ένας μεγάλος κατακλυσμός ο οποίος κατέστρεψε πολιτισμούς υψηλής τεχνολογίας κ.α.

Τα διάφορα τέρατα που αναφέρει η Ελληνική μυθολογία δεν ήταν καθόλου ευρήματα της φαντασίας των ανθρώπων, ήταν τα ελαττωματικά υβρίδια που προέκυψαν από τα διάφορα πειράματα. Σε διάφορους αρχαίους πολιτισμούς βλέπουμε την λατρεία του ερπετού και διαφόρων άλλων ερπετοειδών θεοτήτων. (Ινδιάνους , Ίνκας , Αιγύπτιους, Εβραίους, Χριστιανούς κ.α.) Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές;  (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.)

Σύμφωνα πάντα με τον Σίτσιν αλλά και άλλους ερευνητές όπως ο David Icke, η φυλή των Ανουνάκι, προερχόταν από τον πλανήτη Nibiru. Ο πλανήτης αυτός θεωρείτο από διάφορους πολιτισμούς σαν ο 10ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Στους αρχαίους Έλληνες αναφερόταν ως "Νέμεσις" και στους Αιγύπτιους ως "Δίσκος με φτερά". Έχει μία ελλειπτική τροχιά και βγαίνει και κινείται εκτός του ηλιακού μας συστήματος.

Κάθε 3,600 χρόνια όμως επανέρχεται και επηρεάζει τους πλανήτες του δικού μας ηλιακού συστήματος και φυσικά την γη και αρκετοί υποστηρίζουν πως αυτό θα συμβεί το 2012. Πάντως η ΝΑΣΑ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπάρχει τέτοιος πλανήτης με το όνομα Nibiru.

Οι καταστροφολόγοι επιμένουν όμως και συνδέουν το ημερολόγιο των Ίνκας για την καταστροφή της γης το 2012, με την επανεμφάνιση του πλανήτη Nibiru και τον έλεγχο του κόσμου από τους Ανουνάκι!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου