Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ηλεκτρικό Σύμπαν: Κεραυνοί, Μαμούθ και Μαζική Καταστροφή


Σιβηρία, Αλάσκα, τη Μάλτα! Τρία μέρη όπου έγιναν μαζικές καταστροφές μαμούθ! Τοποθεσίες γεμάτες με πτώματα και σκελετούς μαμούθ που αιχμαλωτίστηκαν βιώνοντας μία επιθανάτια αγωνία. Μερικά από αυτά μετατράπηκαν σε βράχους (Μάλτα), μερικά σώζονται σε πάγο (Σιβηρία), και μερικά περιβάλλονται από ασβεστόλιθο. Άλλα είναι ενταφιασμένα σε άσφαλτο (La Brea-LA) και τύρφη (Snowmass-Colorado).


Πολλά είναι άψογα διατηρημένα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος είναι διασκορπισμένα και διαμελισμένα από τις τόσο βίαιες και αθέατες για εμάς σήμερα αιτίες. Αυτά τα εξαφανισμένα είδη συνάντησαν έναν στιγμιαίο και φρικτό θάνατο.


Η σύγχρονη θεωρία της υπερ-θηρίας, οι πυρκαγιές, η πείνα και η πανούκλα δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια ανοησία σαν θεωρίες μπροστά σε αυτή την συντριπτική εικόνα της μαζικής καταστροφής των ειδών, μεγάλων και μικρών. Παρά το γεγονός ότι ο άνθρωπος ήρθε πολύ κοντά με το θάνατο, στην υπόθεση αυτή η εμπλοκή του είναι σπάνια. Η τελευταία εξαφάνιση μαμούθ συνέβη πριν από λίγο καιρό και είναι καταγεγραμμένη στη μυθολογία του σύγχρονου ανθρώπου!


Ποια λοιπόν ήταν η αιτία; Σε συγκεκριμένα στρώματα της γης υπάρχουν στοιχεία που αποτελούν ενδείξεις για την αιτία του ακαριαίου θανάτου αυτών των μεγάλων θηλαστικών. Πολλοί από τους χαυλιόδοντες των μαμούθ είχαν εμποτιστεί με μικροσκοπικά σωματίδια σιδήρου βαθιά μέσα στο ελεφαντόδοντο. Άλλα περισσότερα είχαν καλυφθεί με νανο-διαμάντια, σφαιρίδια άνθρακα και ραδιενεργό (ισοτοπικό) βηρύλλιο, ιρίδιο και άλλα στοιχεία.

Περιέργως αυτό το στρώμα μαζικής καταστροφής διαχωρίζεται από τα μελλοντικά στρώματα. Πέρα από αυτό τα νέα είδη αναπλήρωσαν αμέσως το κενό. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη θεωρία του Δαρβίνου για την αργή εξέλιξη από «φυσική επιλογή»!


Επιστήμονες θεωρούν ότι γηγενείς πληθυσμοί της Αμερικής, Ινδιάνοι υπήρξαν μάρτυρες της εξαφάνισης των μαμούθ και αναζητούν στοιχεία στη μυθολογία τους : «Ο δημιουργός τραγούδησε το τραγούδι της καταστροφής και έστειλε τεράστιους “Ιπτάμενους Κεραυνούς” για να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των γιγαντιαίων ζώων και κακών ανθρώπων.


Τέλος, στην κορύφωση της μάχης οι “Ιπτάμενοι Κεραυνοί” έστειλαν τον πιο ισχυρό κεραυνό τους. Η φλογερή έκρηξη συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, ανέτρεψε οροσειρές και έκαψε δάση και λιβάδια. Τα γιγαντιαία ζώα και οι κακοί άνθρωποι κάηκαν εκεί πού βρισκόταν. Στη συνέχεια έστειλε τη βροχή και ένα μεγάλο σεισμό που χώρισε τον κόσμο και δημιούργησε μεγάλους χείμαρρους νερού.

Σήμερα βρίσκονται τα λευκασμένα οστά των μεγάλων ζώων που έχουν ταφεί σε λάσπη και βράχια σε όλο τον κόσμο. » Οι Αυστραλοί ιθαγενείς έχουν παρόμοιες ιστορίες που αφορούν τη σφαγή του γίγαντα Kadimakara του οποίου τα λείψανα βρίσκονται γύρω από τη λίμνη Eyre.


Ποια όμως ήταν η αιτία αυτών των κεραυνών; Αρχαιολόγοι τονίζουν ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένες αστραπές, αλλά για κοσμικούς «Κεραυνούς». Αυτά ήταν συγκλονιστικές κοσμικές εκλύσεις ενέργειας. Επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να εντοπιστούν οι κοσμικές ακτίνες που προέρχονται από μια έκρηξη σουπερνόβα. Άλλοι πιστεύουν ότι ήταν μια εξαιρετική μαζική εκτίναξη της στεφάνης του Ηλίου ή, ενδεχομένως, ένας κομήτης, ή ίσως μια σειρά από μετεωρίτες. Είναι σημαντικό, ότι θεωρείται πλέον πιθανή η δυνατότητα που έχει ένας πλανήτης να προκαλέσει ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Μιλούν λοιπόν για Δία και το δορυφόρο του, την Ιώ ως παράδειγμα πλανητικών αλληλεπιδράσεων.


Ανεξάρτητα από την αιτία της εξαφάνισης των μαμούθ, πετρογραφικά προσφέρουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για τις έρευνες. Ο Anthony Peratt, ερευνητής φυσικού πλάσματος στο Los Alamos National Laboratory, έχει σημειώσει την εξαιρετική ομοιότητα μεταξύ ανθρώπου που φαίνεται να γονατίζει στα πετρογραφικά και τις αστάθειες που παρουσιάζει η δέσμη πλάσματος στο εργαστήριο.


Ισχυρίζεται ότι ο  πρώτος άνθρωπος κατέγραψε στο βράχο τις μαζικές εκκενώσεις πλάσματος στους ουρανούς. Αυτές οι απίστευτες ισχυρά ηλεκτρομαγνητικές αστάθειες τελικά απελευθερώνονται προκαλώντας καταστροφικές συνέπειες. Μαγνητικές ανατροπές, βομβαρδισμός ακτίνων χ, καταστροφικοί άνεμοι και πλημμύρες, πυρκαγιές, σχηματισμός οροσειρών και μια σειρά από άλλα σενάρια κατακλυσμών παρουσιάστηκαν στη Γη.


Παντού στον κόσμο, όπου και να πάει κανείς, από το Κίμπερλι της Αυστραλίας έως τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ θα δει να αναπαράγονται σε πετρογραφικά αυτές οι αστάθειες πλάσματος. Ήταν λοιπόν αυτό το μέσο για τις μαζικές εξαφανίσεις; Εκτός από τα μαμούθ, παρόμοιες μαζικές καταστροφές πληθυσμών ζώων, όπως καγκουρό παρουσιάζονται και αλλού, έχοντας ποικιλοτρόπως εγκλωβισθεί σε ασβεστόλιθο ή παρασυρμένα από κάποιο ρεύμα και στοιβαγμένα μαζί.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μία τέτοια προσέγγιση απορρίπτει τη θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη μέσω της φυσικής επιλογής και την αντικαθιστά με μία στιγμιαία αλλαγή των ειδών που βρίσκονται στα όρια εξαφάνισης. Πρόκειται λοιπόν για μία αλλαγή μέσω ηλεκτρομαγνητικών τροποποιήσεων και προσαρμογής του DNA; Νέα στοιχεία εμφανίζονται συνεχώς.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου